Logo van Van As

Advies in balans, is de perfecte vertaling van wat Van As reeds jaren voor u, onze klant doet. Ons logo en huisstijl is hier visueel aan gelinkt. Het logo, de kleuren zijn een feit. Het resultaat ziet u ook op deze nieuwe website. 

Het gecreëerde merkbeeld toont de diversiteit aan klanten waarvoor we werken: 4 soorten blaadjes, elk in hun eigen kleur, alles vormt één mooi geheel. De verschillende kleuren illustreren onze klanten. Allen divers, maar met eenzelfde nood: degelijk advies ontvangen. Ook de stevige basis (onze jarenlange ervaring en kennis), het evenwicht (tussen ervaring en nieuwe ambitieuze mensen), de ruimte om te ontplooiengroeienbloeien als klant én medewerker van Van As komen tot uitdrukking in het logo.

In de vorm zie je tevens de letter 'V' en als je het omdraait de letter 'A'. Het logo is daarnaast een “open” logo. Dat staat voor warm onthaal...

Dit alles in een groene kleur, een kleur die staat voor harmonie en ruststabiliteit en balans. Exact wat je als klant zoekt bij uw accountant en adviseur. 


Logo van Van As