WELKOM bij ons NIEUW digitaal facturatieplatform !

Beste klant

Nood aan software die naadloos aansluit bij uw bedrijf?

Ontdek de vele integraties en configureer uw digitaal facturatieprogramma zoals u wil!

Ook op het vlak van bedrijfsadministratie speelt de digitalisering een steeds grotere rol. In die mate dat er intussen betaalbare tools werden ontwikkeld die uw leven als ondernemer/bestuurder een stuk makkelijker en efficiënter kunnen maken.

Wij hebben, in onze rol als accountant, de laatste tijd behoorlijk wat tijd gespendeerd in het uittesten van dergelijke toepassingen, om er zeker van te zijn dat ze ook voor onze KMO-klanten een meerwaarde kunnen bieden.

Intussen heeft de praktijk uitgewezen dat de Billit toepassing  een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing vormt voor het digitaliseren van uw administratie.

Vanaf nu bieden wij aan onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van dit nieuw digitaal facturatieplatform. Dit is een manier om naast het aanmaken van verkoopfacturen (+ versturen en opvolgen), ook aankoopfacturen digitaal te organiseren en te betalen. De facturen kunnen al in UBL-vorm aangeleverd worden.

Om u te laten kennismaken met deze tool en wat deze mogelijks kan betekenen voor u en uw onderneming, biedt kantoor Van As gratis online sessies aan.


Indien u hierover extra informatie wenst, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Voordelen

·   Al de aan- en verkoopfacturen blijven bij jullie beschikbaar en zijn gemakkelijk te consulteren. Op naam en zelfs op een artikel dat u ooit gekocht hebt;

·  Duidelijk beeld van wat nog te innen en te betalen is. M.a.w. een betere opvolging van de administratie;

·   De verwerking kan veel vlotter en op meerdere tijdstippen gebeuren;

·   Koppeling met vele banken;

·   Automatisch betalingscontrole – betaalmodule;

·   Mogelijkheid tot het creëren van QR-codes op uw facturen.

 

Te raadplegen via: facturen.van-as.be (inloggen met uw MyDOG-gegevens)

WELKOM bij ons NIEUW digitaal facturatieplatform !